Wijziging dienstregeling

Op maandag 12 december 2022 wordt de nieuwe buurtbus-dienstregeling van kracht.

Dit heeft gevolgen voor de volgende buurtbuslijnen:

561 (Wijchen-Malden v.v.)

Aan het eind van de dag eindigt deze lijn niet meer om 17:47 u. in Overasselt, maar zal doorrijden naar Malden en daar om 18:01 u. vertrekken voor zijn laatste rit naar Station Wijchen.

564 (Groesbeek – Station Mook/Molenhoek v.v.)

In Groesbeek gaat het Zevenheuvelenhuis aangedaan worden.

In de richting Stekkenberg gaat de route vanaf de halte Burg. Ottenhofstraat via de Zevenheuvelenweg, Mozartstraat en Pr. Margrietlaan naar Stekkenberg en Schrouwenberg en dan verder naar het eindpunt.

In omgekeerde richting gaat de route vanaf de Pr. Margrietstraat via Mozartstraat en Zevenheuvelenweg naar de Burg. Ottenhofstraat en van daar af de bestaande route.

565 (Wijchen – Beuningen v.v.)

Om lange wachttijden voor de spoorovergang bij de Hoefsestraat te ontwijken rijdt de buurtbus – komend vanaf Beuningen – in het vervolg vanaf de Randweg Noord rechtdoor om via de Klapstraat en de Stationslaan naar de Bronckhorstlaan te rijden, van waaraf de bestaande route wordt vervolgd.

In de richting Beuningen wijzigt de bestaande route niet.

569 (Malden – Mook/Middelaar v.v.)

Vanaf Station Mook/Molenhoek rijdt de buurtbus richting Mook/Middelaar in het vervolg via de Bovensteweg en de Veldweg naar de Rijksweg.

Vanaf de rotonde bij het gemeentehuis vervolgt de buurtbus zijn weg via Groesbeekseweg naar het Winkelcentrum en vervolgens via Past. Fabritiusstraat, St. Adelbertstraat en Gen. Gavinstraat naar de Rijksweg, van waaraf de bestaande route wordt vervolgd.

In Middelaar wordt vervolgens een groter deel van het dorp door de buurtbus ontsloten.

Ook in de richting Malden leidt de route in Mook opnieuw langs het Winkelcentrum.

Voor de overige buurtbuslijnen blijven de routes ongewijzigd.

Scroll to Top